Autolakering

99

"Autolakering handler om perfektionisme, og øjet for et godt resultat som matcher bilens originale lak." 

- Bjarne Jørgensen

 

Professionel autolakering af din bil i Varde, nær Esbjerg

Ridser, stenslag, buler og god gammeldags slitage kan alt sammen være gode grunde til at få lavet en autolakering. Vi har mange års erfaring med lakering af biler til private såvel som til erhverv, og vi hjælper gerne uanset omfanget af den ønskede autolakering.

Det kan være svært at undgå skrammer af den ene eller den anden art på bilen. Og selvom det måske kun er kosmetisk og blot har visuel betydning for bilen, kan en ridse eller et stenslag være til stor irritation for de fleste.

Hvis uheldet er ude, står vi klar til at udføre autolakeringsarbejdet for dig og din bil. Vores fagfolk har uddannelse, teori såvel som erfaring i orden, når det kommer til autolakering, og de sætter alle en ære i at udføre et topprofessionelt stykke arbejde.

 

Autolakering med kvalitet og kundeservice i højsædet

Hvad enten der er tale om en hellakering af din bil, eller du blot skal have udbedret en mindre ridse, står vi gerne for autolakeringen af din bil. Vores filosofi er kvalitet frem for alt, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken udførelse eller materialerne, vi bruger.

Udover en autolakering i topkvalitet får du også en kundebehandling, der matcher. Vi bestræber os på at møde alle vores kunder med åbne arme, store smil og en ja-hat, der siger sparto. Derfor kan du altid forvente en ordentlig behandling og et løsningsorienteret mindset, når du kommer ind til os.

 

Har du spørgsmål til autolakering?

Er du i tvivl om, hvorledes vi er i stand til at udbedre din skade? Eller har du spørgsmål til, hvordan en autolakering foregår? Uanset hvad du måtte ligge inde med af spørgsmål, er du altid velkommen til at stille dem, og så svarer vi efter bedste evne.

 

Få et uforpligtende tilbud på en autolakering

Hvad enten du bor i Varde, Esbjerg eller Bramming, giver vi gerne et tilbud på en autolakering, og du er altid velkommen til at kigge forbi værkstedet i Varde, for en personlig vurdering af skaden. Derudover er vi til at træffe på både tlf.: 40446558 og e-mail: bj@bjautolakering.dk.

Foretrækker du at sende en forespørgsel via vores kontaktformular, kan du også det. Her kan du desuden vedhæfte billeder af din skade.

 

Vi hjælper også med industrilakering, hvis du skulle være på udkig efter det.