Bilpleje

Bilpleje og rengøring af din bil i Varde, nær Esbjerg

Som tiden går, vil din bil få brugsspor af den ene eller den anden art. Det kan desværre ikke undgås. En rengøring, polering eller klargøring af din bil kan derfor være kærkommen fra tid til anden. Vores værksted i Varde udfører alt fra indvendig rengøring til bilpolering.

Vores bilpleje i Varde tæller følgende services:

Hvad enten det er småt eller stort, hjælper vi dig gerne med bilplejen, så din bil altid er i topform.

News3

Bestil tid til bilplejen hos vores værksted i Varde

Ønsker du at give din bil en ordentlig overhaling, er du i trygge hænder hos vores værksted i Varde. Bilpleje er en af vores spidskompetencer, og vi garanterer altid høj kvalitet – både når det kommer til udførelsen af arbejdet, og hvilke bilplejemaskiner og -produkter, vi anvender.

 

Derfor skal du bestille tid til rengøring af din bil

Der er flere gode grunde til at bestille tid til en rengøring af din bil hos vores værksted i Varde. Det danske klima tæller alt fra salt til silende regn, og det kan være grunde nok i sig selv til at sætte tid af til en hovedrengøring af bilen. Udover det ubarmhjertige vejr, får du her 3 gode grunde til at lade os give din bil en kærlig hånd:

 

Spørgsmål til bilpleje

Skulle du sidde inde med spørgsmål til, hvad bilpleje indebærer, eller hvordan rengøringen helt præcist foregår, er du meget velkommen til at give os et ring på tlf.: 40446558, sende os en e-mail på bj@bjautolakering.dk eller kontakte os gennem vores kontaktformular.

Ønsker du hellere at møde op med bilen, er du også meget velkommen til køre et smut forbi vores værksted i Varde.

Udover bilpleje og rengøring af din bil, hjælper vi også meget gerne med reparation af dine fælge og autolakering.