Diamondcut

 

Diamond cut og reparation af ridser i alufælge


Reparation af alufælge, fælgrenovering, diamond cut. Kært barn har mange navne. Vi udfører fælgrenovering og -reparation, så du kan få helt friske fælge. Vores diamond cut af fælge foregår ved at fælgene bliver placeret i, hvad man kalder en CNC-maskine, som skærer et tyndt lag af fronten. Dette efterlader overfladen skinnende og blank, og fælgen fremstår som ny.

Efterfølgende vil der blive foretaget en autolakering af fælgene, hvor de forsegles for at beskytte den blotlagte aluminium mod oxidering.

 

Derfor får man lavet diamond cut af fælge

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få foretaget et diamond cut af dine fælge. Typisk vil kantstenen være synderen. Du har måske kørt for tæt på, da du skulle parkere bilen, og er kommet til at ridse fælgen. Det kan dog også være et stenslag, der er skyld i ridsen. Hvad enten det er det ene eller det andet, sørger vi gerne for at bringe dine fælge tilbage i topform.

Stenslag kan i værste fald resultere i vand, der trænger ind under lakken, hvilket vil vise sig som hvide streger under lakbehandlingen.

Med en diamond cut-behandling foretager vi en reparation af dine alufælge, som nedsliber fronten og genskaber den skinnende overflade.

 

Reparation af dine alufælge – sådan foregår diamond cut af fælg

Afhængig af hvor dybe ridserne i fælgen er, kan det være nødvendigt at givet fælgen ny grundfarve. Det er noget, vi drøfter sammen. Er du i tvivl om, hvorledes reparationen af dine ridser i fælgen kræver en ny grundfarve, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

Er der tale om en almindelig diamond cut-behandling af fælge, vil processen være som følger:

 

Spørgsmål til diamond cut og reparation af dine alufælge

Skulle du have spørgsmål til, hvordan hele processen omkring diamond cut af fælge forløber sig, er du velkommen til at kontakte os.  

Er du i tvivl om, hvorledes dine fælge kan modtage en diamond cut-behandling, tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig.

Har du fået en bilkabule eller lignende buler i bilen, hjælper vi også gerne med det.

 Bmw Diamond Cut

Hvis du er blevet træt af de gamle har vi et væld af andre farver og mugligheder, det er kun fantasien der sætter grænser.

 145615644561